Новости. Залізничники Південної магістралі готові до весняної повені

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 28.02.2019.

Залізничники регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» готові до безперебійної і безпечної роботи в умовах весняної повені. З цією метою на магістралі розробили і вводять низку організаційно-технічних заходів.

Так, у структурних підрозділах філії створені штаби з питань водоборотьби. Залізничники провели комісійний огляд готовності колійного господарства до пропуску весняної повені. Серед працівників служби колії проводяться інструктажі щодо забезпечення безпечного руху поїздів у період льодоходу і пропуску весняних вод, а локомотивні бригади інформуються про потенційно небезпечні в період повені ділянки колії.

Також уже здійснено зимові проміри русел річок біля мостів, приведено до технічної готовності водомірні пости, яких на Південній магістралі 17, та забезпечено регулярний нагляд за ними. Від початку лютого щоранку дистанції доповідають відділу інженерних споруд про стан рівня води в річках. Організовано контроль та спостереження за кожним із 60 небезпечних до водорозмиву об’єктів.

Залізничники сформували 10 водопоїздів для відкачування води та 2 протирозмивних поїзди. У межах підготовки до весняної повені перевірено стан 2 водосховищ і 38 ставків та забезпечено очищення водовідвідних споруд: кюветів, нагірних та водовідвідних канав, труб, укосів насипів, виїмок, поглинаючих колодязів та малих мостів. Необхідна техніка знаходиться в справному стані і з необхідним запасом палива.

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=4979
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.