Новости. Стрільці воєнізованої охорони Південної магістралі попередили крадіжку деталей рухомого складу на суму близько 25 тис. грн.

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 13.03.2019.

Учора оперативна група стрілецької команди з охорони вантажів на станції Кременчук виробничого підрозділу «Полтавський загін воєнізованої охорони» попередила крадіжку деталей рухомого складу на суму близько 25 тис. грн.

Вранці 12 березня на 9 колії приймально-відправного парку «Череднички» станції Кременчук стрільці воєнізованої охорони філії затримали непрацюючого громадянина 1983 року народження, мешканця міста Кременчук, за підозрою у скоєнні крадіжки 43 різних деталей гальмівної системи з 4 піввагонів, навантажених вугіллям. Зловмисника передано до правоохоронних органів.

На жаль, наразі дедалі частішими стають випадки розукомплектування сторонніми особами гальмівних систем вантажних вагонів. З метою запобігання злочинним посяганням на майно залізниці, рухомий склад та вантажі, підрозділи воєнізованої охорони регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» оперативно реагують на повідомлення про випадки несанкціонованого втручання в діяльність залізничного транспорту, проводять оперативно-профілактичну роботу направлену на попередження крадіжок.

Південна залізниця закликає громадян не залишатися байдужими і повідомляти працівників станції та правоохоронні органи про випадки несанкціонованих втручань у роботу залізничного транспорту.

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=4989
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт, Происшествия

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.