Новости. "Укрзалізниця" буде повертати гроші, якщо у вагонах не працюватимуть кондиционери

ТСН, 30.05.2019.

Стало відомо, що робити, якщо кондиціонери у потягу не працюють.

ПАТ ”Укрзалізниця” має повернути доплачені гроші за кондиционер, якщо він не працюватиме після офіційної скарги. Про це розповіли в ефірі “Сніданку з 1+1”.

”Звісно ми намагаємось підготувати всі поїзди, які ми задіємо на літні перевезення проходять комісійну перевірку. Створюється комісія, фахівці відповідні дивляться, але звісно фірмові дещо кращої якості”, - розповів директор департаменту пасажирських перевезень ПАТ “Укрзалізниця” Олександр Красноштан.

Зазначається, що таку різницю пасажири помітили ще минулого року, і активно скаржились на погані умови в соціальних мережах. Найбільше нарікали на відсутність кондиціонерів.

В “Укрзалізниці” кажуть, кондиціонери є приблизно в половині вагонів, але за такий комфорт доведеться доплатити - приблизно 15% від вартості квитка. Але, якщо у вагоні кондиціонер не працюватиме, то ці гроші вам повернуть, щоправда, тільки після офіційної скарги.

”В претензійному порядку. Тобто, пасажир залишає претензію, і претензійний відділ її розглядає, і в випадку підтвердження будуть здійснені відповідні виплати”, - уточнив Красноштан.

URL оригинала: https://tsn.ua/ukrayina/ukrzaliznicya-bude-povertati-groshi-yakscho-u-vagonah-ne-pracyuvatimut-kondicioneri-1354113.html
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.