Новости. Дорога на вулиці Староверещаківська змушує харків’ян червоніти від люті (відео)

Медіа-група "Об'єктив", 16.10.2019.

Водії лютують, пішоходи розкидаються словами далекими від літературних. Все це через мандрівки вулицею Староверещаківською, яка більше схожа на танкодром, пояснюють люди.

Сергій
Лет 10 она,наверное, в таком состоянии. Она засыпана, очень много насыпи. Не знаю, когда и кто ее ремонтировал, но пытались, наверное, много раз, потому что есть 2-3 слоя асфальта попадается.

А ось Дмитро опинився тут вперше. Чоловік дуже соромиться уваги журналістів, проте невдоволення від такої їзди таки переважило ніяковість.

Дмитро, водій
Ямы огромные. Все залито водой. Глины, грязи много. Я тут, просто, первый раз еду и дороги здесь нету, это по колесам видно – все в грязи, все плохо.

Дорога знаходиться у 10 хвилинах їзди від центра міста. З одного боку тут заводи, з іншої – приватний сектор. Знайшлися й ті, хто від такої мандрівки отримує задоволення.

Роман, водій
Мне на джипе нормально ездить. – Ничего не ломается? – Не, ничего не ломается, даже прикольно. А так дорога не на 5+, а на -5, так что надо с этим бороться.

А от місцевим не до жартів. Кажуть: коли рясно дощитиме – навіть гумові чоботи не врятують.

Юрій, пішохід
Другой раз вообще не пройдешь такие сложности, обходить приходится. – Это после дождя?- Да тут почти все время такое.

Проте, всі ями перевершує ділянка за переїздом, розповідають люди. Туди ми і відправилися.

Світлана Єченіна, кореспондентка
Щоб побачити, на думку місцевих, найцікавіше ми пройшли майже півкілометра. Продовжити далі наш шлях не змогли. Тут, у прямому сенсі слова, не проїхати не пройти. Багнюка ліворуч, багнюка праворуч – вона усюди.

Пояснити що не так з цією дорогою і коли тут зроблять ремонт у мерії пообіцяли після офіційного запиту.

Фото | Видео

URL оригинала: https://www.objectiv.tv/objectively/2019/10/16/doroga-na-vulitsi-starovereshhakivska-zmushuye-harkiv-yan-chervoniti-vid-lyuti-video/
Разделы по теме:
Рубрики:   Город и область

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.