Новости. Стало відомо, коли харківське метро повністю перейде на E-ticket

Суспільне UA, 27.12.2019.

З 1 березня 2020 року у харківському метро будуть працювати виключно картки E-ticket. Попередження про це сьогодні з'явилися на станціях, повідомляє кореспондент Суспільного.

"З 1 березня 2020 року оплата проїзду в метрополітені буде здійснюватися виключно карткою E-ticket", — йдеться у оголошенні.

Старі безконтактні картки з 1 березня не діятимуть. Їх можна буде поповнити тільки на суму до 100 грн у терміналах синьо-жовтого кольору.

Можливість купити разовий квиток залишиться.

Нагадаємо, систему E-ticket у наземному електротранспорті Харкова запровадили у грудні 2017 року. Влітку 2019 тестування системи завершили у метро.

Очікується, що наступного року у харківському метро з'являться валідатори банківських карток "Visa". Вони відрізнятимуться від інших написом "Visa", а також символом Wi-Fi. Пізніше по одному такому валідатору встановлять у салонах трамваїв і тролейбусів. Також планують впровадити можливість для оплати проїзду банківською карткою системи Mastercard.

Про те, що перевести електротранспорт виключно на Е-ticket планують навесні, раніше повідомляв директор Департаменту інфраструктури міськради Сергій Дульфан. Конкретних дат він не називав.

Фото 1 | Фото 2

URL оригинала: https://suspilne.media/6815-stalo-vidomo-koli-harkivske-metro-povnistu-perejde-na-e-ticket/
Разделы по теме:
Рубрики:   Метро

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.