Новости. Пасажири в масках, рукавичках і з перепустками: як працює транспорт в Ізюмі та Краснограді

Суспільне UA, 31.03.2020.

З суботи, 28 березня, громадський транспорт в Ізюмі курсує лише зранку та ввечері й обслуговує працівників критичної інфраструктури.

Про це в ефірі "Українського радіо Харків" розповів заступник Ізюмського міського голови з гуманітарних питань Володимир Мацокін.

"З суботи обмежений рух громадського транспорту. Сьогодні транспорт у місті працює тільки для забезпечення роботи критичної інфраструктури. Людина, яка користується транспортом цієї з критичної інфраструктури, а це працівники медичної галузі, працівники підприємств, які забезпечують життєдіяльність міста, дозволені підприємства торгівлі. На тому тижні міська влада забезпечила всіх відповідними перепустками", — сказав Мацокін.

За його словами, у транспорті можна перебувати лише у рукавичках та масках, рейси курсують зранку та ввечері — коли люди йдуть на роботу і повертаються додому. Розклад розмістили на сайті міськради.

За словами Мацокіна, нарікань з боку жителів не було, у час, коли транспорт не курсує людей, які не мають перепусток, на зупинках також немає.

У Краснограді рух громадського транспорту також обмежили з 26 березня. Про це розповів голова Валківської райради Віталій Оноша.

Транспортом можуть скористатися лише персонал медичних та екстрених служб, підприємств та установ, які забезпечують життєдіяльність населення. У місті проводять дезінфекцію приміщень, будівель, доріг та тротуарів.

URL оригинала: https://suspilne.media/23459-pasaziri-v-maskah-rukavickah-i-z-perepustkami-ak-pracue-transport-v-izumi/
Разделы по теме:
Рубрики:   Автобус

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.