Новости. Харківське метро шукає гроші на зарплати

Суспільне UA, 06.05.2020.

Комунальне підприємство "Харківський метрополітен" намагається залучити додаткові кошти для виплати зарплати працівникам.

Про це Суспільному повідомив прессекретар підприємства Олексій Бітнер у відповідь на офіційний запит, відправлений місяць тому.

На підприємстві не навели жодних сум — ані розміру заборгованості, ані кількості працівників, яких це торкнулося. Із запровадженням карантину частину метрополітенівців відправили у відпустки.

"У зв'язку з тимчасовим припиненням пасажирських перевезень підприємство було вимушено зменшити кількість працівників, задіяних у роботі метрополітену та відправити частину із них у щорічні відпустки або відпустки без збереження заробітної плати у зв'язку з карантином згідно постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 зі змінами", — повідомили в КП.

"Припинення пасажирських перевезень з 17 березня 2020 року значно вплинуло на фінансове становище підприємства та своєчасність і повноту обсягу отримання заробітної плати працівниками метрополітену. На цей час керівництво метрополітену веде роботу з приводу залучення додаткових коштів задля виплати заробітної плати працівникам підприємства", — йдеться у відповіді.

З ким підприємство веде роботу щодо залучення додаткових коштів, прессекретар підприємства не вказав. Представники пресцентру не відповіли на питання і телефоном — Олексій Бітнер слухавки не взяв, В'ячеслав Хитрін сказав надсилати новий запит.

URL оригинала: https://suspilne.media/31782-harkivske-metro-sukae-grosi-na-zarplati/
Разделы по теме:
Рубрики:   Метро

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.