Новости. На Південній залізниці у приміському сполученні перевезено понад 120 тисяч пасажирів

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 05.06.2020.

З 01 по 03 червня 2020 року приміськими поїздами регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» перевезено 123 970 пасажирів. Сума від продажу квитків склала 513,8 тис. грн.

З метою дотримання протиепідемічних заходів безпеки щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції під час здійснення приміських залізничних перевезень, проводяться дезінфекційні заходи у рухомому складі. Працівники, задіяні в обслуговуванні пасажирів, забезпечені засобами індивідуального захисту.

На вокзалах та в поїздах проводиться широке інформування пасажирів про необхідність дотримання протиепідемічних заходів безпеки щодо запобігання поширення коронавірусної інфекції під час користування послугами залізничного транспорту та відповідальність за їх порушення. Лише свідоме ставлення пасажира та неухильне дотримання рекомендацій МОЗ при користуванні залізничним транспортом гарантуватиме безпеку проїзду залізницею. Тому закликаємо пасажирів вдягати захисну маску та дотримуватися соціальної дистанції.

Нагадаємо, з 01.06.2020 на підставі відповідних рішень регіональних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій про послаблення карантину по регіональній філії «Південна залізниця» розпочато перший етап курсування приміських поїздів. Наразі відновлено рух 156 поїздів. З детальним розкладом руху приміських поїздів, котрі відновили курсування, можна ознайомитись на вебсайті Південної залізниці.

URL оригинала: http://pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=5264
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.