Новости. Міст, який з’єднує дві частини Кременчука, залізничники відремонтували достроково

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 28.08.2020.

27.08.2020 залізничники АТ «Укрзалізниця» закінчили роботи з ремонту деформаційних стиків на автомобільній частині мостового переходу через річку Дніпро (м. Кременчук) на 260/261 км дільниці Харків - Знам’янка.

Так, 27.08.2020 залізничники регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» закінчили ремонт моста через річку Дніпро у м. Кременчук. Завдяки професіоналізму та досвіду фахівців та безперебійній роботі техніки Харківського містобудівельного поїзда філії «Центр з будівництва та ремонту інженерних споруд» АТ «Укрзалізниця», а також роботі мостової бригади Кременчуцької дистанції колії Південної залізниці роботи були завершені раніше запланованого строку: за планом здача об’єкту та відновлення руху мали відбутися 01 вересня 2020 року. Виконані ремонтні роботи на мосту дозволить мешканцям та гостям м. Кременчука безпечно та зручно пересуватися вздовж проїжджої частини мосту.

Довідково.

Крюківський міст у м. Кременчук, який з’єднує правобережну частину міста з лівобережною, є двоярусним. Верхнім ярусом моста здійснюється рух автомобільним транспортом, нижнім – залізничний. Останній капітальний ремонт був проведений у 1988 році.

URL оригинала: http://pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=5296
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.