Новости. На станції Лозова реконструйовано пристрої контактної мережі та електропостачання

Залізничний інформаційний портал, 04.12.2020.

Згідно із затвердженим планом робіт із модернізації п'яти стрілочних переводів по станції Лозова (обвідний район поста 5 км) реконструйовано пристрої контактної мережі та електропостачання дільниці.

Як дізналися кореспонденти «Медіацентру «Магістраль», у процесі реконструкції встановлено та змонтовано 53 ізолятори, 11 консолей, 12 прямих і зворотних фіксаторів, а також велика кількість затискачів. Одночасно з цим працівники Лозівської дистанції електропостачання регіональної філії «Південна залізниця» модернізували й повітряну лінію 10 кВ поздовжнього електропостачання, розташовану на встановлених залізобетонних опорах контактної мережі і жорсткої поперечини. Реконструкція контактної мережі на станції Лозова дасть змогу підвищити надійність встановлених пристроїв, помітно подовжить терміни їхньої експлуатації, а також підніме на вищий рівень безпеку руху поїздів.

URL оригинала: https://info.uz.ua/news/na-stantsii-lozova-rekonstruyovano-pristroi-kontaktnoi-merezhi-ta-elektropostachannya_1606818064
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.