Новости. Ремонт харківської об’їзної: як планують розвантажити трафік

Суспільне UA, 20.03.2021.

Служба автомобільних доріг під час капітального ремонту харківської об'їзної дороги планує добудувати ще одну одну смугу, аби розвантажити трафік.

Про це в програмі "Сьогодні.Головне" розповів начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Андрій Алексєєв.

"Ми добудуємо деякі додаткові смуги руху. Харківську окружну не можливо назвати окружною міста Харкова, бо це та дорога, яка йде поза межами міста. Як на мене, це вже можна назвати першим транспортним кільцем Харкова, тому що вона фактично проходить в межах містах, нею користуються майже як вулицею. Тому зараз вона потребує додаткових смуг руху, щоб розвантажити трафік", — каже Андрій Алексєєв.

"В перспективі вона взагалі потребує реконструкції і руху в чотири полоси, як ми зараз спостерігаємо на напрямку "Київ-Харків". Це питання розглядається, але в далекій перспективі. Наразі ж ми плануємо добудувати одну смугу і тоді це буде дорога першої категорії. Це значно покращить трафік", — зазначив Андрій Алексєєв.

Наразі стан об’їзної дороги є вкрай аварійним, вона потребує відновлення всього конструктиву дорожнього полотна, каже Алексєєв.

"Минулого разу ремонт проводився без ремонту штучних споруд, тобто мостів і шляхопроводів. Ми відремонтуємо всі штучні споруди, щоб у нас не повторилася ситуація з Пісочинським шляхопроводом", — каже Андрій Алексєєв.

Карта ремонту

На час капітального ремонту кільцева дорога перекриватися повністю не буде.

"Перекриватися рух буде тільки по одній полосі, шахівницею. Наші бригади працюватимуть одразу на кількох ділянках, це дозволить не закривати дорогу", — зауважив Андрій Алексєєв.

Фото 1 | Фото 2

URL оригинала: https://suspilne.media/115151-remont-harkivskoi-obiznoi-ak-planuut-rozvantaziti-trafik/
Разделы по теме:
Рубрики:   Город и область
Улицы и площади:   Окружна дорога

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.