Новости. Шість пасажирських автобусів для Чернігівщини, Сумщини, Харківщини та Закарпаття передали від Угорщини

Суспільне UA, 02.04.2023.

Шість пасажирських автобусів передали від Угорщини для кількох областей України. Про це розповів голова Закарпатської обласної військової адміністрації Віктор Микита. За його словами, транспорт передадуть Чернігівській, Сумській, Харківській та Закарпатській областям.

Рішення передати пасажирські автобуси для потреб регіонів України прийняли у громаді Веспрема та за підтримки уряду Угорщини. У повідомленні ОВА додали, що це перші 6 пасажирських автобусів у рамках гуманітарної допомоги.

"Загалом Угорщина планує передати 14 таких автівок. Решта надійде найближчим часом", — йдеться у повідомленні ОВА.

У Telegram-каналі Закарпатської обласної ради додали, що автобуси передадуть представникам Березнянської селищної ради Чернігівської області, Білопільської територіальної громади Сумської області, військової адміністрації Салтівського району Харківської міської ради, Охтирської міської територіальної громади Сумської області, Колочавської територіальної громади Закарпатської області та Менської міської ради Чернігівської області.

URL оригинала: https://suspilne.media/432996-sist-pasazirskih-avtobusiv-dla-cernigivsini-sumsini-harkivsini-ta-zakarpatta-peredali-vid-ugorsini/
Разделы по теме:
Рубрики:   Автобус
Модели ПС:   Mercedes-Benz O530 Citaro

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.