Новости. Виконувати намічене, незважаючи на труднощі

Газета "Харківський електротранспорт", 25.01.2003.

З першої декади січня у депо і службах ХКП "Міськелектротранс" проходять конференції з підбиття підсумків виконання колективного договору за 2002 рік. Сьогодні ми вам розповімо про такі заходи, що відбулися в службі колій та енергослужбі.

Донедавна одна із важливих ланок нашого підприємства — служба колій — відчувала у своїй роботі деякі труднощі. Зокрема, недофінансування негативно впливало на виконання робіт з реконструкції та капітального ремонту трамвайних ліній. І ось минув 2002 рік. Він, як говорилося на конференції, змінив тенденцію на краще. Ця думка прозвучала у доповіді начальника служби колій М.П. Демченка. Він, зокрема, розповів делегатам, на яких напрямках і як саме проводилися роботи, у результаті чого зменшилася кількість сходів вагонів з рейок. Особливу увагу присутніх звернув також на недоліки, котрі, на жаль, мають місце. В службі ще необхідно попрацювати над зміцненням трудової та технологічної дисципліни, що у свою чергу відіб’ється на ефективності та якості роботи. Начальник служби звернувся до присутніх із закликом сумлінніше ставитися до виконання своїх обов’язків у кожному підрозділі на своїх робочих місцях. Серед актуальних проблем говорилося у доповіді про поновлення спецтехніки тощо. Даючи характеристику колдоговору, як основному документу, за яким живуть колійники цілий рік, М.П. Демченко конкретно окреслив і завдання, котрі належить вирішити у поточному. У кінцевому результаті це — подальше зменшення сходів, що позитивно відіб’ється на якості перевезення пасажирів.

Було також заслухано акт перевірки виконання колдоговору за минулий рік. Слід сказати, що на конференції виступили колійники В.М. П****ін, А.М. Б*******ий, А.Я. С********ко, Є.М. Л*****ко, котрі говорили про існуючі проблеми, а також питання, які необхідно включити до колективного договору підприємства.

У роботі конференції взяли участь генеральний директор ХКП "Міськелектротранс" А.П. Ткаченко та голова профкому підприємства В.Д. Дідіньов. Анатолій Петрович у своєму виступі подякував колективу служби за нелегку роботу, зробивши наголос на тому, що трудівникам і надалі не слід розслаблятися, утримуючи взятий темп. Також назвав ряд недоліків, які необхідно усунути. А адміністрація із свого боку буде надавати їм посильну допомогу.

Н. ГРЕБЕНЮК,
голова профкому служби колій підприємства

№7-8 (5165-5166), 25 січня 2003 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.