Новости. До злободенних питань — з небайдужістю

Газета "Харківський електротранспорт", 25.01.2003.

З першої декади січня у депо і службах ХКП "Міськелектротранс" проходять конференції з підбиття підсумків виконання колективного договору за 2002 рік. Сьогодні ми вам розповімо про такі заходи, що відбулися в службі колій та енергослужбі.

В обговоренні доповіді начальника енергослужби Д.О. Герасименка та співдоповіді голови профкому В.І. Православної виступило сім трудівників підрозділу. Це, безумовно, свідчить про небайдужість людей до питань, котрі їх щодня турбують. Адже не секрет, що коштів на капітальний ремонт контактної та кабельної мереж, тягових підстанцій протягом минулого року було недостатньо. А тому не вдалося в повному обсязі відремонтувати дахи тягових підстанцій, траплялися й затримки рухомого складу через обриви дротів... А ще говорили про бажаність надійнішої роботи авто вишок, зв'язку.

Звісно, турбує людей і кадрова проблема. Через низьку заробітну плату не дуже охоче йдуть в службу молоді працівники. Проте, як позитивний факт, трудівники відзначали своєчасну виплату її.

Серед висловлених думок у ході обговорення колективного договору звучали конкретні пропозиції. Зокрема, є необхідність переглянути режим роботи окремих категорій робітників, бажано і своєчасно виділяти кошти для нормальної життєдіяльності енергослужби тощо.

З неабияким інтересом слухали присутні виступ заступника генерального директора ХКП "Міськелектротранс" В.Д. Громикіна. Він підкреслив, що енергослужба — один із головних підрозділів нашого підприємства. Зазначив і такий факт — пристальнішу увагу на потреби електротранспорту звернула міська рада. Свідчення тому — отримання восьми тролейбусів і виділення коштів для заміни дротів контактної мережі.

Словом, розходились делегати із конференції з надією, що у поточному році колективу доведеться працювати над вирішенням найзлободенніших питань та усуненням наявних недоліків, зокрема, зменшення обривів контактних дротів і поліпшенням забезпечення електричним струмом міського електротранспорту.

П. СИТНИК,
заступник голови профкому енергослужби

№7-8 (5165-5166), 25 січня 2003 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.