Новости. Допомагають студенти-практиканти

Газета "Харківський електротранспорт", 30.08.2003.

Серпень з точки зору збору виручки місяць дуже складний. На його початку людей в місті ще менше. А ось у другій половині вони вже починають повертатися до Харкова. Про те, з якого саме дня реально збільшуватиметься пасажиропотік, сказати дуже непросто. Однак вже у другій і особливо у третій декадах серпня необхідно було з’ясувати реальну ситуацію в лінії. Враховуючи те, що наше місто дуже велике і має розгалужену систему трамвайних та тролейбусних маршрутів, зробити це в стислі строки досить непросто. І тут на допомогу нам прийшли студенти Харківської державної академії міського господарства. Це — третьокурсники, котрі проходять у нас практику. Їх 15 чоловік.

Перед тим, як вийти на маршрути з метою обстеження пасажиропотоків, з ними провели детальний інструктаж. Під час нього наголошувалося на тому, що необхідно виконати цю дуже важливу для підприємства роботу відповідально, адже її результати обов’язково ляжуть в основу конкретних заходів.

Варто зазначити, що всі студенти виконали завдання, як слід. Наприклад, М. Є**ов контролював пасажиропотік по вулиці Академіка Павлова, а саме трамвайні маршрути — 2, 6, 8, 22‑й, О. Г****на ж — на вулиці Полтавський шлях — 3‑й трамвайний маршрут... Слід підкреслити, що обстеження проводилися із 7.00 до 9.00, у так звані ранкові години "пік".

Мені ж хочеться висловити студентам-практикантам вдячність за те, що серйозно підійшли до справи і надали конкретну, своєчасну і потрібну інформацію. Немає сумніву, що знання, здобуті в ході роботи, допоможуть їм краще зрозуміти особливості перевезення пасажирів міським електротранспортом і використати ці знання у подальшому навчальному процесі. Для нас же, електротранспортників, зібрана інформація теж дуже цінна, бо вона буде пов’язана із кількістю випусків рухомого складу на лінію, його розкладом руху, а в кінцевому результаті — збором виручки.

Л. КУЛИКОВА,
начальник виробничо-технічного відділу служби руху

№69-70 (5133-5134), 30 серпня 2003 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай
Городские маршруты:   Тм2, Тм3, Тм6, Тм8, Тм22
Улицы и площади:   вулиця Академіка Павлова, вулиця Полтавський Шлях

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.