Новости. Гуманітарна допомога з Європи продовжує прибувати до Харкова (відео)

Газета "Харьковские известия", 07.03.2024.

Чергова партія автобусів з німецького міста Нюрнберг прибула до Харкова. Деякі машини вже пройшли техобслуговування і курсують за маршрутом.

ВЛАДИСЛАВ ПРИЙМАК ДИРЕКТОР КП «САЛТІВСЬКЕ ТРАМВАЙНЕ ДЕПО»
З сьогоднішнього дня на маршрути виїхало два автобуси з крайньої партії від міста Нюрнберг. Тобто з 8 отриманих автобусів 2 сьогодні вже поїхали 63 маршрутом. Цей маршрут обраний не випадково. Ми тут вже давно планували збільшити провізні можливості. І будемо надалі їх збільшувати по мірі виходу автобусів з технічного обслуговування після тривалої поїздки. Наступні 6 будуть найближчими двома тижнями вже теж на маршрутах. Наступний маршрут 204 у нас в планах посилювати. І будемо дивитися де ще є потреба.

63-й маршрут це практично 24 кілометри. З’єднує два райони: Олексіївку з Салтівкою. Прямує через все місто з одного кінця Харкова в інший. Наразі інтервал руху між машинами на 63-му, кажуть водії, – близько 10 хвилин.

ЮРІЙ КАЛІНІЧЕНКО ВОДІЙ АВТОБУСА
Умови гарні, автобус також гарний. Ну як вам сказати, люди довольні. По сравнєнію з тим, шо маленький був, а це два маленьких.

Загалом від німецького міста-побратима, кажуть перевізники, Харків вже отримав 27 автобусів. Ця партія, що прибула – крайня. Та попереду додаткові надходження, з Латвії та Чехії.

ВЛАДИСЛАВ ПРИЙМАК ДИРЕКТОР КП «САЛТІВСЬКЕ ТРАМВАЙНЕ ДЕПО»
Найближчим часом від Латвії, від міста Каунас, ми отримаємо 20 автобусів. Загалом 6 з яких вже через 2 тижні теж будуть у Харкові. Взагалі місто Каунас зголосилося допомогти і теж ще одне місто-партнер. І найближчим часом ще місто Пльзень знову нам дарує трамваї, за що ми їм дуже вдячні – 7 трамваїв, 4 тролейбуси та 7 автобусів.

Згідно статистики, зараз у Харкові кожен 5-й автобус і кожен 3 трамвай, що курсують на маршрутах, це машини, які отримало місто від міжнародних партнерів. У разі, якби цього не відбулося, ситуація з наземним громадським транспортом у місті була б в рази іншою. Адже своїми обстрілами ворог у Харкові знищив ціле підприємство: розтрощив десятки трамваїв, тролейбусів та автобусів. Ремонти вцілілої техніки тривають і досі.

URL оригинала: https://izvestia.kharkov.ua/tv-proekty/humanitarna-dopomoha-z-ievropy-prodovzhuie-prybuvaty-do-kharkova-video/
Разделы по теме:
Рубрики:   Автобус
Единицы ПС:   MAN A37 NL293 #АХ1667ОС, MAN A37 NL293 #АХ1670ОВ
Городские маршруты:   Аб63

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.