Новости. Мешканці Третього зміївського в'їзду втомилися чекати на нормальну дорогу

Харківські Вісті, 10.08.2010.

Для кого в Харкові роблять ремонт? Таким питанням ось вже більше року переймаються мешканці Третього зміївського в'їзду. Красень - оновлений стадіон "Металіст" на показ фанатам з інших країн, сусідні вулиці їм же на втіху. Місцевим мешканцям же не залишається нічого іншого, як взувати калоші в дощ, чи не відкривати вікна в суху погоду. Адже поруч з відреставрованою Державінською вщент розбиті провулки, дістатись до яких можна тільки через так званий "газон" - тротуару немає.

Владислав Бочарніков, мешканець Третього зміївського в'їзду: После того, как здесь была выполнена реконструкция, никто ни о чем не думал, как мы будем добираться до наших домов по Третьему змеевскому въезду и по второму переулку - Второй полевой въезд. Проектом предусмотрена реставрация Державинской в плане подъзда к нашим домовладениям, но прошло уже больше года, а ничего не сделано.

Прокладати стежку від "цивілізації" до своїх домівок довелось самим мешканцям - дошки винесла сусідська бабуся. Але своєрідний місток не перетворився на чарівну асфальтну доріжку і тепер, розповідають мешканці, під ноги доводиться дивитись ще уважніше. Як би не перечепитись і щось собі не зламати! Але і це не найгірше.

Владислав Бочарніков, мешканець Третього зміївського в'їзду: Когда было таянье снега, резиновые сапоги и то застревали в этой грязи, строительная глина, перемешанная с черноземом. Есественно, и проезжать невозможно - буксовка и все такое прочее, вызовы такси бесполезны, никто и не подумает туда ехать - адреса как такового нет, указателя нет. Самое страшное, что были проблемы со скорой.

Звернення до міських чиновників не дало жодного результату, говорить Владислав Бочарніков - направляв листи і колишньому керманичу міста Михайлові Добкіну і секратарю Харківської міськради - Геннадію Кернесу. Проект є - грошей немає. Омріяна під'їзна дорога, засипана щебнем, вже рік залишається тілики на папері. Тепер чоловік хоче відправити колективного листа до президента УЄФА Мішеля Платіні. Може хоча б іноземці наведуть лад в нашій державі.

URL оригинала: http://www.visti.tv/catalog/2010/08/10/5146.aspx
Разделы по теме:
Рубрики:   Город и область

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.