Новости. На місці, де два роки тому Полтавець збив насмерть шістьох людей, з'явилася огорожа

Харківські Вісті, 17.08.2010.

Місцеві владники нарешті виконали обіцянку і на зупинці "Красноармійська", де колись за лічені секунди водій збив шістьох людей, з'явився металевий паркан.

З тих пір, як у травні 2008 року на Полтавському шляху Андрій Полтавець збив шістьох чоловік, минуло досить багато часу. Обіцяний владниками металевий паркан на цьому місці з'явився тільки сьогодні вранці. Зараз його приводять до належного стану дорожники. Спілкуватися з телебаченням відмовляються - говорять, їхня справа працювати, а не розмовляти.

Вузенький бордюр. І безкінечний потік машин. Це одне з тих місць, де відбувається найбільше скупчення людей в очікуванні транспорту.

Харків'яни такі дії керманичів міста схвалюють. Виникає тільки одне запитання, чого не зробили цього раніше

Тетяна, харків'янка: Наш народ не предсказуем. Вылетаешь, глаза выпучил и бежишь, можно подумать, что это последний трамвай ушел. Это везде нужно.

Євген, харків'янин: Ограждение ничего не спасет. Смотрите, поток машин идет дикий, а глыбу, массивчик такой поставить бы надо.

Таких аварійно-небезпечних зупинок у Харкові вистачає, скаржаться люди. Вони запевняють, наслідки таких трагедій краще запобігати заздалегіть. І, можливо, якби ця металева загорожа з'явилася тут набагато раніше, лиха довелося б уникнути.

URL оригинала: http://www.visti.tv/catalog/2010/08/17/5297.aspx
Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай
Улицы и площади:   вулиця Полтавський Шлях

Комментарии

Константин
18.08.2010 10:29
Ну и фигня. Можно подумать,что такой хлипенький заборчик остановит джип. Тем более по трамвайным рельсам все равно можно проехать. Там нужно снять асфальт с рельс, пусть останется открытый путь. У очередного Полтавца зубы повылетают на шпалах, больше крутьки туда не полезут.

Barmaglot
18.08.2010 12:10
Огородить бетонными блоками biggrin.gif . Тогда у следующего шумахера не только зубы повылетают, но и мозги.

Yufit
18.08.2010 23:12
Ну и что? Главное чтоб пассажиры трамвая были целы и невредимы.

Просмотреть соответствующую тему на форуме.

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.