Новости. Укрзалізниця: Для інвалідів та учасників війни

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 27.01.2012.

У 2012 році «Укрзалізниця» продовжує акцію з надання безкоштовно постільної білизни, чаю та кави інвалідам та учасникам війни під час проїзду за безкоштовними та пільговими проїзними документами, оформленими в обмін на талони в поїзди «УЗ» у внутрішньому та міжнародному сполученні.

Ця акція діє з 2001 року. Лише у 2011-му 123,6 тисячі комплектів постільної білизни було надано безкоштовно ветеранам, інвалідам та учасникам війни. На залізниці завжди з особливою увагою та турботою ставляться до ветеранів. Так, на вокзалах постійно працюють групи, що надають допомогу ветеранам-інвалідам, забезпечують безкоштовний доступ до залів очікування, квиткових кас, камер схову, таксофонів, туалетів. На привокзальних площах облаштовано спеціальні місця для паркування ветеранських автомобілів.

«Укрзалізницею» започатковано також акцію з безкоштовного перевезення дітей віком до 16-ти років, які належать до категорій дітей-сиріт та дітей, що залишилися без піклування батьків, дітей-інвалідів всіх категорій, дітей військовослужбовців та працівників правоохоронних органів, які загинули під час виконання службових обов'язків, а також дітей загиблих шахтарів та залізничників. Акцію з безкоштовного перевезення дітей-сиріт також подовжено на 2012 рік та розповсюджено на плацкартні вагони швидкісних поїздів внутрішнього сполучення та приміські поїзди.

Автор: Прес-центр «Укрзалізниці»

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?mid=100161&lid=1&id=3274
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.