Новости. Депо буде відкрито (про Салтівське трамвайне депо)

Газета "Харківський електротранспорт", 03.11.1982.

5 листопада з воріт новозбудованого трамвайного депо вийде на лінію перший трамвай — розпочне функціонування пусковий комплекс, розрахований на 100 одиниць рухомого складу.

Плідно потрудилися будівельні організації, громадськість міста і, звичайно, самі електротранспортники. Щодня на будівництві працювали представники усіх трамвайних та тролейбусних депо, інших підприємств і служб ХТТУ. Проте найбільший внесок у спорудження цього важливого будівельного об'єкту зробили Жовтневе трамвайне, тролейбусне депо № 3, служба руху та вагоноремонтний завод. Масовими були їхні виходи на суботники, трудівники цих депо і ВАРЗу не допускали зриву потижневого графіка виходу на будівництво, сумлінно виконували поставлені перед ними завдання.

У передпускові дні завершувалися роботи по прокладці трамвайних колій, проводилась їх наладка, приводився в порядок мийно-прибиральний комплекс, їдальня, адміністративний корпус та ін.

Масовим був минулий суботник, на якому добре потрудилися працівники апарату управління. Під час суботника приведено в порядок територію депо, все підготовлено для прийому трамваїв, для їх експлуатації. У перші дні пусковий комплекс депо прийме близько 60 трамвайних вагонів, які курсуватимуть 23-м маршрутом.

Таким чином соціалістичні зобов'язання по спорудженню першої черги депо електро-транспортники виконали в строк.

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай
Городские маршруты:   Тм23
Перевозчики:   КП "Жовтневе трамвайне депо", КП "Салтівське трамвайне депо", КП "Тролейбусне депо №3"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.