Новости. На Південній залізниці проведено модернізацію тепловозів

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 22.07.2013.

На Південній магістралі за рахунок застосування системи підігріву охолоджуючої рідини дизеля зменшено витрати палива на прогрів тепловозів.

У межах виконання «Програми з енергозбереження Південної залізниці на 2013 рік» службою локомотивного господарства магістралі введено в експлуатацію 6 тепловозів ЧМЕ-3, модернізованих системою підігріву охолоджуючої рідини дизеля. На виконання Програми також заплановано впровадження систем контролю наявності та обліку витрат дизельного палива типу «БІС-Р» на тепловозах ЧМЕ-3т. Крім того, протягом 3-4 кварталів 2013 року передбачено економію електроенергії за рахунок модернізації електровозів ВЛ-80 системою ступеневого регулювання охолодження тягових двигунів, а також збільшення рівня рекуперації електроенергії в контактну мережу за рахунок модернізації електровозів системами БАРC.

У І півріччі поточного року проведено дослідні поїздки енергетичних обстежень на наступних ділянках: Харків-Пасажирський - Куп'янськ, Харків-Пасажирський – Ворожба (у пасажирському русі); Куп'янськ-Сортувальний - Основа, Куп'янськ-Сортувальний – Полтава (у вантажному). За результатами поїздок розроблено й скориговано режимні карти ведення пасажирських і вантажних поїздів. На ІІ півріччя заплановано дослідні поїздки на ділянках: Лозова - Красний Лиман, Лозова - Сімферополь, Кременчук – Ромодан (у пасажирському русі); Куп'янськ - Красний Лиман, Основа - Красний Лиман, Кременчук – Ромодан (у вантажному).

Автор: Прес-центр Південної залізниці

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?mid=100161&lid=1&id=3606
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт
Модели ПС:   ЧМЭ3

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.