Новости. Красноградській дільниці металообробки - 50 років

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 02.08.2013.

У серпні 2013 року півстолітній ювілей відзначають на Красноградській дільниці металообробки відокремленого підрозділу "Основ'янське будівельно-монтажне експлуатаційне управління" Південної залізниці. Цей підрозділ магістралі добре відомий далеко за межами Харківщини як колишній "Красноградський завод металевих конструкцій".

В дільниці працює близько 78 фахівців. Серед найзначніших робіт колективу останнього періоду - електрифікація стратегічного напрямку Полтава-Кременчук-Бурти, електрифікація ділянок Полтава-Красноград-Лозова і забезпечення швидкісного руху між Києвом та Донецьком.

1 серпня на Красноградській дільниці металообробки відбулися урочистості з нагоди свята. Керівництво Південної магістралі та Дорпрофсожу привітало колектив і ветеранів праці. Передовики виробництва отримали Почесні грамоти і Подяки від начальника залізниці, а також срібні знаки "За вагомий внесок у розвиток Південної залізниці".

Довідково: У серпні 1963 на базі оборотного пункту депо станції Лозова було організовано Дорожньо-механічні майстерні Дорбудтреста Південної залізниці. За роки існування підприємство зазнало кількох реорганізацій і в 2001 було перейменоване на Красноградський завод металевих конструкцій. У 2011 році з метою збереження працездатності підприємства його було приєднано до складу відокремленого підрозділу "Основ'янське будівельно-монтажне експлуатаційне управління" Південної залізниці.

Автор: Прес-центр Південної залізниці

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?mid=100161&lid=1&id=3615
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.