Новости. 19 грудня ретропоїзд Південної залізниці здійснив свій перший зимовий рейс

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 21.12.2015.

19 грудня, у День святого Миколая, о 14:05 з вокзалу Харків-пасажирський ретропоїзд Південної залізниці відправився у перший зимовий рейс. Пасажирами стали 52 дитини разом з батьками-залізничниками - учасниками бойових дій в зоні АТО, а також дітлахи з соціально незахищених і багатодітних родин. Упродовж новорічних свят ретропоїзд ще тричі відправлятиметься у святкові рейси: 26 грудня, 2 та 9 січня.

Упродовж подорожі зі станції Харків-Пасажирський до станції Основа для юних пасажирів Південної залізниці проводилися святкові конкурси та розваги, звучали новорічні мелодії.

На вокзалі станції Основа діти та дорослі взяли участь у цікавій конкурсно-розважальній програмі та разом з Метелицею власноруч робили іграшки для новорічної ялинки. Крім того, всі маленькі мандрівники отримали від Діда Мороза та Снігуроньки новорічні подарунки.

Після повернення на станцію Харків-Пасажирський на дітлахів чекали ще сюрпризи. На вокзалі їх зустрічали Дід Мороз зі Снігуронькою, які дарували подарунки за виконані новорічну пісню чи віршик. Після діти вирушили до яскраво освітленої головної ялинки Південної залізниці на Привокзальній площі.

Довідково:

Ретропоїзд Південної залізниці почав курсувати 9 травня 2014 року. У складі поїзду справжній паровоз 1954 року випуску, що працює на вугіллі, та пасажирський вагон, побудований 75 років тому. Реконструкцію та ремонт паровозу та вагону було проведено фахівцями локомотивного депо Основа та пасажирського вагонного депо Харків-Сортувальний Південної залізниці.

Прес-центр Південної залізниці

URL оригинала: http://wwww.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=4185&mid=1
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт
Единицы ПС:   Эр-794-12

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.