Новости. Південна магістраль закликає громадян бути максимально уважними на залізниці

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 15.01.2016.

Упродовж перших 14 днів нового 2016 року на Південній магістралі внаслідок порушення правил безпеки на залізничному транспорті було травмовано 5 осіб, 4 з них - смертельно.

Попри всі зусилля залізничників та профілактично-роз'яснювальну роботу, що постійно ведеться фахівцями Південної магістралі, кількість випадків травмування громадян на об'єктах залізничної інфраструктури не зменшується.

Так, 12 січня на 126 км перегону Свинківка - Божкове чоловік 1967 року народження в стані алкогольного сп'яніння йшов на небезпечній відстані уздовж колії, по якій наближався вантажний поїзд. На сигнали підвищеної гучності, які подавала локомотивна бригада поїзда, не реагував. Було застосовано екстрене гальмування, але наїзду уникнути не вдалося. Отримавши травми несумісні з життям, чоловік помер.

Останній нещасний випадок стався 14 січня. На 98 км перегону Скороходове - Кочубіївка травматичну ампутацію обох ніг отримав чоловік 1961 року народження. Потерпілий лежав в середині колії, по якій наближався вантажний поїзд. На сигнали підвищеної гучності, які подавала локомотивна бригада поїзду, не реагував. Попри екстрене гальмування, наїзду уникнути не вдалося. На щастя, чоловік залишився живим і зараз перебуває в лікарні.

Південна залізниця вкотре закликає громадян не порушувати правил безпеки на залізничному транспорті, бути максимально уважними й обережними поблизу залізничної інфраструктури.

Прес-центр Південної залізниці

URL оригинала: http://wwww.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=4205&mid=1
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт, Происшествия

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.