Новости. У День залізничника вихованці "Малої Південної" передали Ужгородській дитячій залізниці привітання та навчально-методичну літературу.

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 04.11.2016.

Провідники та пасажири потягу "Харків - Ужгород" сьогодні, 4 листопада, були приємно здивовані делегацією юних залізничників - харків'ян, які у День залізничника прийшли передати своїм колегам на Ужгородську дитячу залізницю навчально-методичну літературу, інструкції та навчальні посібники на залізничну тематику.

Організація навчально-виховного процесу на дитячих залізницях України будується на досить ґрунтовному вивченні основ залізничних професій. Навчальна література для юних залізничників з одного боку повинна містити професійну термінологію, з іншого - бути доступною для дітей.

У цьому питанні дитяча залізниця "Мала Південна" по праву посідає провідне місце. За останні роки напрацьовано значну кількість наочного та інструктивного матеріалу у яскравому поліграфічному виконанні. Поділитися своїм особистим педагогічним надбанням, досвідом організації навчання вирішили на "Малій Південній". Встановлення контактів з юними залізничниками з Ужгорода є символічним, адже Ужгородська дитяча залізниця відновила рух поїздів 2016 року у День Незалежності.

Прес-центр Південної залізниці

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=4433&mid=1
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт, Разное

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.