Новости. Близько 1000 гостей відвідали Музей історії та залізничної техніки Південної магістралі у межах святкування Міжнародного дня музеїв

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 22.05.2017.

Вечірні екскурсії Музею історії та залізничної техніки регіональної філії «Південна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця», влаштовані 20 травня у межах святкування Міжнародного дня музеїв та акції «Ніч у музеї», відвідали майже 1000 харків’ян та гостей міста.

Експозиції музею були відкриті для відвідувачів з 9:00 до 22:00. Співробітники музею провели 14 екскурсій, із них 4 – групові, під час яких відвідувачів ознайомили з натурними експонатами, розташованими під відкритим небом, зсередини. Проведення таких екскурсій музей започаткував з нагоди свята. Ще кілька сотень відвідувачів здійснили огляд експозицій самостійно. Серед них були й учасники велопробігу, що проходив у Харкові.

У «музейну ніч» нова книга відгуків головного музею Південної магістралі, яку під час візиту до Харкова розпочали власноручними підписами голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун та перший заступник Міністра інфраструктури України Євген Кравцов, зарясніла словами вдячності залізничникам за зусилля зі збереження історії залізничного транспорту та створення місця, де зустрічі завершуються щирими оплесками.

Нагадаємо, головний музей регіональної філії «Південна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» відкрито 2014 року. На виставкових коліях та оглядових майданчиках музею представлено 36 одиниць раритетного рухомого складу та допоміжної техніки. Більше 700 експонатів розміщено у критому виставковому павільйоні музею. У квітні 2017 року працівники структурних підрозділів філії провели оновлення натурних експонатів.

Фото №1.
Фото №2.
Фото №3.
Фото №4.
Фото №5.
Фото №6.

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=4606
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.