Новости. Водії автівок провокують ДТП на залізничних переїздах через алкогольне сп’яніння

Офіційний сайт "Укрзалізниці", 20.06.2017.

Вчора, 19 червня, на перегоні Мерефа – Мжа машиніст пасажирського поїзда застосував екстрене гальмування для запобігання наїзду на автомобіль ВАЗ, який застряг на переїзді. На щастя, наїзд попереджено. Поїзд сполученням Харків-Пасажирський – Зміїв було затримано на 40 хвилин. А працівники поліції затримали водія в стані алкогольного сп’яніння.

Раніше, 17 червня, на перегоні Шепетівка-Подільська – Ізяслав водій Audi, не впоравившись з управлінням, виїхав на переїзд на заборонні сигнали світлофорної та звукової сигналізації, пошкодивши стовпчики огорожі та світлофор. У зв’язку з необхідністю відновлювальних робіт швидкість руху поїздів довелось обмежити до 25 км/год. Водія автомобіля в нетверезому стані затримали працівники патрульної поліції.

Того ж дня на переїзді перегону Червоноград – Сокаль легковий автомобіль марки Volkswagen збив три бетонні надовби, внаслідок чого перекинувся. Водія, який знаходився в автомобілі один, каретою швидкої допомоги доставили в Червоноградську міську лікарню.

А 15 червня на переїзді перегону Поташ – Подібне, що на Черкащині, водій автомобіля УАЗ порушив правила дорожнього руху та виїхав на колію, незважаючи на заборонне показання світлової та звукової сигналізації. Автомобіль зіткнувся з поїздом, у результаті водій автівки доставлений у Маньківську районну лікарню із забиттям грудної клітини. Випадок розслідують правоохоронці.

Довідка

За 5 місяців 2017 року на залізничних переїздах і коліях ПАТ «Укрзалізниця» через необережність і порушення водіями правил дорожнього руху сталася 31 дорожньо-транспортна пригода, у тому числі 27 випадків на переїздах і 4 – на коліях поза переїздами. Внаслідок цих ДТП загинуло 9 осіб і 6 травмовано.

У порівнянні з відповідним періодом 2016 року кількість ДТП зменшилася на 5 випадків, натомість збільшилася на 8 осіб кількість загиблих, а кількість травмованих залишилася на рівні минулого року.

URL оригинала: http://www.uz.gov.ua/press_center/up_to_date_topic/452810/
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт, Происшествия

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.