Новости. На Південній магістралі проходять традиційні тренінги для молодих спеціалістів

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 13.07.2017.

З 6 по 20 липня фахівці служби кадрової та соціальної політики регіональної філії «Південна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» проводять для залізничників тренінги особистісного росту, що вже стали традиційними на магістралі. Упродовж 2 тижнів більше 70 молодих працівників філії відвідають спеціальні заняття, підготовлені фахівцями з кадрів.

Виявлення перспективних молодих працівників для створення потужного, дієвого кадрового резерву – одне з пріоритетних завдань служби кадрової та соціальної політики Південної магістралі. Задля цього фахівці з кадрів уже 3-й рік поспіль організовують для молодих залізничників, випускників профільних вузів психологічні тренінги особистісного росту.

Спеціальні заняття, що включають практичні завдання, психологічні тести та логічні задачі, допомагають учасникам набути навичок злагодженої роботи та взаємодії в команді. Фахівці з кадрів завдяки таким тренінгам виявляють цілеспрямованих, перспективних працівників з лідерськими здібностями.

Тренінги особистісного росту служба кадрової та соціальної політики магістралі проводить з 2015 року. Загалом їх відвідали вже понад 120 залізничників Південної магістралі. 20 молодих працівників регіональної філії «Південна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» завдяки спеціальним заняттям кадровиків, що проводилися у 2015-2016 роках, отримали підвищення або увійшли до кадрового резерву керівників середньої ланки.

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=4644&mid=1
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.