Новости. У 2018 році ПАТ «Укрзалізниця» придбає 60 купейних вагонів та модернізує 260 пасажирських вагонів, – Євген Кравцов

Офіційний сайт "Укрзалізниці", 05.12.2017.

2018–й стане роком масштабного оновлення пасажирського рухомого складу. Про це повідомив в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов. До кінця 2018 року буде оновлено 1/6 парку пасажирських вагонів.

Як зазначив Євген Кравцов, на наступний рік заплановані великі обсяги придбання та модернізації пасажирських вагонів – загалом буде оновлено понад 300 одиниць. "У 2018-му році запланували придбати 60 купейних вагонів та модернізувати 260, із яких у 100 замінимо туалетні системи та системи кондиціювання. Разом із цьогорічними обсягами оновлення – це майже 1/6 парку, який ми на сьогодні експлуатуємо", – повідомив у twitter Євген Кравцов.

Він також зазначив, що ПАТ «Укрзалізниця» розвиватиме і швидкісний рух, для чого буде оголошено тендер на придбання 10 швидкісних електропоїздів з терміном постачання у наступних роках.

Істотне оновлення стосуватиметься також і рухомого складу для приміських пасажирських перевезень. Так, наступного року планується оголосити процедуру закупівлі на придбання 11 дизель-поїздів з початком постачання у 2018 році та продовженням наступному році. Окрім того, заплановано оголосити тендер на придбання 5 приміських електропоїздів.

Очільник ПАТ «Укрзалізниця» також зауважив, що це найбільший показник оновлення, який мала Укрзалізниця за останні 15 років: «Це найамбітніша програма, що реалізовується у пасажирському господарстві. Це надзвичайно великий обсяг замовлення, що дозволяє запустити цілі галузі машинобудування, котрі простоювали останні 5-7 років», – зауважив в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця».

URL оригинала: http://uz.gov.ua/press_center/up_to_date_topic/page-2/463477/
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.