Новости. На Південній в ніч на 23 січня працювало 7 снігоприбиральних і 3 снігоочисні машини

Залізничний інформаційний портал, 23.01.2018.

На регіональній філії «Південна залізниця» на ліквідацію снігових заметів у добу з 22 на 23 січня до роботи було залучено 790 працівників першої черги та 280 другої черги. Це, передусім, чергові бригади з ручного очищення від снігу стрілочних переводів, переїздів та посадочних платформ.

Для прибирання кучугурів на станційних коліях і перегонах задіяно 7 снігоприбиральних і 3 снігоочисні машини. Сьогодні, 23 січня, їм на допомогу прийшла ще одна одиниця снігоприбиральної техніки.

Під час снігопадів працівники колійного господарства основну увагу приділяють очищенню та посипанню спеціальною суміщу 313-ти посадочних платформ та 694 переїздів, серед яких – 466 переїздів, що не охороняються.

До ударів стихії у колійному господарстві філії традиційно почали готуватися заздалегідь. Так, на осінньо-зимовий період 2017-2018 років для стабільної роботи залізничного транспорту усіма дистанціями колії розроблені оперативні плани дій на випадок сильних снігопадів. В цілому по Південній залізниці підготовлено до роботи 15 снігоприбиральних і 16 снігоочисних машин, 2536 стрілочних переводів обладнано пневмообдувкою і 172 - електрообігрівом.

Загалом, усі структурні підрозділи регіональної філії «Південна залізниця» оперативно відреагували на негоду, в результаті виконання графіка руху поїздів було забезпечено на високому рівні.

URL оригинала: https://info.uz.ua/news/na-pivdenniy-v-nich-na-23-sichnya-pratsyuvalo-7-snigopribiralnikh-i-3-snigoochisni-mashini
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.