Новости. Залізничники Південної магістралі завершили реконструкцію парної горловини ст. Вакулинці

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 05.12.2018.

Залізничники регіональної філії «Південна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» здійснили реконструкцію парної горловини ст. Вакулинці з боку роз’їзду Кривохатки – основного ходу, яким швидкісні поїзди прямують з Києва на Схід.

Роботи проводилися з 22 листопада по 3 грудня. Постійний рух поїздів, включно з експресами Інтерсіті+, став причиною тривалого узгодження «вікон» з усіма задіяними службами та цілодобової роботи колійників, електромеханіків СЦБ та енергетиків.

Фото

Вхідна горловина ст. Вакулинці – це перехрестя, де зустрічаються головний хід з Полтави-Київської до Харкова, а також примикає гілка на Полтаву-Південну. Через криву ділянку колії швидкість руху поїздів за напрямком Київ-Харків на цій ділянці не перевищувала 40 км/год. Цього недостатньо для ефективної організації високошвидкісного руху, тож головне завдання реконструкції – підвищення швидкості та безпеки руху.

У результаті залізничники переуклали 2 вхідні стрілочні переводи та привели їх до відповідності з технічними умовами, перенесли дві стрілки на нові ординати зі зміщенням до 30 м та спрямили 3 криві, переставили 2 сигнали та уклали нові кабелі.

Завдяки реконструкції, максимальна швидкість прослідування пасажирських поїздів на цій ділянці зросте вдвічі і сягатиме 80 км/год.

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=4933
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.