Новости. Південна залізниця продовжує роботу з працевлаштування осіб з інвалідністю

Офіційний сайт "Укрзалізниці", 09.01.2019.

Упродовж 2018 року регіональна філія «Південна залізниця» працевлаштувала у своїх підрозділах 38 осіб з інвалідністю. Працівники з обмеженими фізичними можливостями отримали роботу в локомотивному та колійному господарствах, у службах сигналізації та зв’язку й приміських перевезень, на автобазі, ФСК «Локомотив» ім. Г.Кірпи, у 4 дирекціях залізничних перевезень.

Південна залізниця продовжує активно працювати в напрямку прийому на роботу осіб з обмеженими фізичними можливостями, стан здоров’я яких дозволяє виконувати доручену їм роботу.

Вони були прийняті на посади електромеханіка, слюсаря з ремонту рухомого складу, ремонтника, слюсаря-інструментальника, оператора котельні, прибиральника приміщень, сторожа, підсобного робітника тощо.

Наразі на Південній залізниці працює 1041 особа з інвалідністю. Залізниця для таких категорій працівників створює умови праці з урахуванням індивідуальних програм реабілітації та забезпечує інші соціально-економічні гарантії, передбачені вимогами Законів України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні», «Про зайнятість населення». Індивідуально розглядаються особисті звернення зазначених осіб, запитувачам пропонуються вакантні місця, робота на яких не суперечить медичним протипоказанням цих людей.

URL оригинала: http://uz.gov.ua/press_center/latest_news/page-2/488174/
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.