Новости. У 2018 році на Південній залізниці замінили майже 300 опор контактної мережі

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 22.02.2019.

Упродовж 2018 року працівники регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» провели масштабні роботи з оновлення та модернізації контактних мереж та тягових підстанцій магістралі.

Зокрема, на всіх дільницях обслуговування залізничники замінили 19,7 км несучого тросу, 267 опор контактної мережі та 444 опор повітряних ліній 10кВ.

Протягом 2018 року фахівці господарства електропостачання провели значні за обсягами роботи з реконструкції та технічного переоснащення тягових підстанцій. Так, залізничники виконали заміну вакуумних вимикачів на елегазові, встановлення сучасних приладів обліку, трансформаторів струму та напруги, а також ремонтні роботи будівель підстанцій Трійчате, Біляївка, Миргород, Новоселівка, Рогозянка, Власівка, Чугуїв, Скрипаї та Кременчук.

Також протягом 12 місяців минулого року було замінено 17,8 км контактного проводу на дільницях Нова Баварія – Люботин, станція Люботин, Бірки – Лозова, Полтава – Ромодан.

Крім того, на всіх дільницях обслуговування проводилися роботи із заміни високовольтних ізоляторів контактної мережі всіх типів на полімерні. Зокрема, було замінено 25,7 км проводів повітряних ліній автоблокування та поздовжнього електропостачання.

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=4974
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Комментарии

Юрик
23.02.2019 09:31
На сортировке опоры которые лет десять стояли начали оборудовать и крепить на них контактную сеть.

mkv
23.02.2019 10:18
Ждали, пока подрастут smile.gif

Просмотреть соответствующую тему на форуме.

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.