Новости. Залізничники та правоохоронці напрацювали план спільних дій на залізниці у 2019 році

Офіційний сайт "Укрзалізниці", 26.02.2019.

Сьогодні, 26 лютого, в управлінні регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» відбулася зустріч керівного складу підрозділів магістралі з представниками національної поліції Харківської області.

Під час заходу обговорювалося питання боротьби зі злочинними посяганнями на об’єкти регіональної філії та підтримки й охорони громадського порядку на об’єктах залізничного транспорту. Мета наради – напрацювання плану спільних дій, спрямованих на зменшення кількості випадків несанкціонованого втручання у діяльність філії: розукомплектування вагонів, розкрадання деталей верхньої будови колії, пристроїв СЦБ та зв’язку, дизпалива та мастила тощо у 2019 році.

Упродовж 2018 року при отриманні оперативних повідомлень про втручання в роботу залізничної інфраструктури філії працівниками воєнізованої охорони було здійснено 154 оперативні виїзди на місця крадіжок.

Загалом у 2018 році було проведено 4922 рейди, із них у парках станцій 2164 рейди, 310 сумісно з працівниками поліції та 394 перевірки пунктів прийому металобрухту, розташованих в зоні обслуговування підрозділів воєнізованої охорони. Під час проведення рейдів було попереджено 31 випадок крадіжок майна філії на загальну суму 170 951 грн.

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=4976
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт, Происшествия

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.