Новости. Укрзалізниця забезпечена дизпальним на 30 діб стабільної роботи

Залізничний інформаційний портал, 07.03.2019.

Наявні запаси та чинні контракти дозволяють забезпечити ритмічне постачання дизельного пального для стабільної роботи залізничного транспорту впродовж 30 діб. Про це повідомив директор операційний АТ «Укрзалізниця» Вячеслав Єрьомін.

За його словами, наявного на даний момент у регіональних філіях товариства запасу дизпального достатньо на 10 днів ритмічної роботи залізничного транспорту. Крім того, видані рознарядки на відвантаження пального покривають потреби підприємства ще на 10—12 днів, а завдяки наступним поставкам за чинними контрактами перевізна робота на залізниці загалом забезпечуватиметься впродовж місяця.

«Завдяки чинним контрактам із постачальниками найближчим часом очікуємо додаткового надходження партії дизелю в 30 тис. т, що задовольняє потребу у пальному на 25—30 днів роботи. Таким чином, Укрзалізниця загалом забезпечена дизельним пальним на 30 днів стабільної роботи», — розповів Вячеслав Єрьомін.

Раніше повідомлялося, що філія «Центр забезпечення виробництва» АТ «Укрзалізниця» подовжила термін подачі заявок за чотирма тендерами на закупівлю 15 тис. т дизпального до 11 березня 2019 р. у зв’язку з необхідністю аналізу ситуації на паливному ринку. Компанія звернулася з відповідним запитом до державних підприємств, в компетенції яких аналіз ситуації на ринку. Для визначення реальних цін на дизпальне Укрзалізниця також аналізує подібні тендери в ProZorro, які проводять інші великі споживачі дизелю, зокрема Міністерство оборони України та морські порти.

URL оригинала: https://info.uz.ua/news/ukrzaliznitsya-zabezpechena-dizpalnim-na-30-dib-stabilnoi-roboti
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.