Новости. З початку року пожежна техніка Південної залізниці здійснила 134 виїзди

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 17.09.2019.

За 8 місяців 2019 року на Південній залізниці було здійснено 134 виїзди пожежної техніки. З них пожежні поїзди аварійно-рятувальної служби регіональної філії «Південна залізниця» здійснили 36 виїздів.

Також залізничні вогнеборці 6 разів допомагали пожежним підрозділам Державної служби з надзвичайних ситуацій України при гасінні пожеж, 7 заходів проводилося спільно з пожежно-рятувальними підрозділами ДСНС та 17 разів проводили практичні заняття з відпрацювання нормативів виїздів пожежних поїздів з місця дислокації.

З початку року пожежними автомобілями здійснено 98 виїздів, з них:

– для забезпечення пожежної безпеки під час проведення заходів у місцях з масовим перебуванням людей – 10 виїздів;
– допомога в гасінні пожеж пожежним підрозділам ДСНС – 12 разів;
– проведення занять з особовим складом і членами добровільної пожежної охорони виробничих підрозділів філії – 76 виїздів.

До обов’язків аварійно-рятувальної служби регіональної філії «Південна залізниця» належать попередження виникнення пожеж та постійний контроль стану протиаварійного захисту пожежонебезпечних об’єктів; проведення під час виникнення аварій, надзвичайних подій та ситуацій на об’єктах і територіях аварійно-рятувальних робіт; ліквідація надзвичайних ситуацій та окремих їх наслідків; рятування людей при виникненні аварій, надзвичайних подій та ситуацій тощо.

Нагадаємо, що 4 квітня 2019 року вперше в АТ «Укрзалізниця» створена аварійно-рятувальна служба (АРС) на базі структурного підрозділу «Служба воєнізованої охорони» регіональної філії «Південна залізниця», до складу якої входять 9 пожежних поїздів.

URL оригинала: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=5119
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт, Происшествия

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.