Новости. Під Харковом завершили реконструкцію обваленого мосту

Суспільне UA, 19.12.2019.

Будівельні роботи на мосту в бік Пісочина завершили. За попередньою інформацією, відкрити міст для проїзду планують 21 грудня.

"Роботи завершені. Сьогодні комісія дивилася. Давали навантаження. Уже сьогодні і розмітку нанесли. Залишилися дрібниці — як кажуть, "губи нафарбувати". Всі основні роботи, які стосувалися проїзду, всі завершені", — розповів Суспільному заступник начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області Михайло Богатир.

За словами Ігоря Москаленка, директора фірми-підрядника, яка виконувала мостобудівні роботи, випробовування підтвердили міцність мосту.

"Випробовування зроблені. Були машини, завантажені вагою. Знизу ставляться датчики, датчики показують просідання, наскільки потрібно. Підтверджено: запас міцності є", — сказав Суспільному Москаленко.

Міст відкриють для проїзду ймовірно у суботу, 21 грудня, сказав Суспільному начальник Служби автодоріг у Харківській області Євген Зражевець.

"Ми сьогодні весь комплекс завершили. Узгодимо з поліцією, все. У нас же строк до 22-го грудня. Відкриття, мабуть, буде у суботу", — сказав Зражевець.

Міст на окружній обвалився 25 серпня. Відтоді машини об’їжджають ділянку. Реконструкцію шляхопроводу почали 30 серпня. Завершити пообіцяли до 22 грудня. Начальник облавтодору Євген Зражевець пообіцяв голові Харківської облдержадміністрації Олексію Кучеру звільнитися, якщо до 22 грудня не встигнуть завершити роботи.

URL оригинала: https://suspilne.media/5606-pid-harkovom-zaversili-rekonstrukciu-obvalenogo-mostu/
Разделы по теме:
Рубрики:   Город и область
Улицы и площади:   Окружна дорога

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.