Новости. Тиждень карантину: як працює громадський транспорт у Харкові

Суспільне UA, 22.03.2020.

За час карантину поліцейські Харківщини склали один адмінпротокол за перевищення кількості пасажирів у громадському транспорті.

Про це Суспільному повідомила речниця обласного управління Нацполіції Оксана Калмикова.

О 8:30 на зупинці поруч із метро Героїв Праці трамваї ходять раз на десять хвилин. У вагонах — майже всі пасажири сидять, повідомляє кореспондент Суспільного.

"Не стало легше, тому що люди зараз агресивно налаштовані. З людьми дуже складно сперечатися. Вони мають рацію — їм потрібно їхати, а з іншого боку ми не маємо права возити понад 10 пасажирів. Я теж не можу взяти людину і викинути з транспорту", — говорить водій маршрутки Олександр Євдокімов.

Ця зупинка — на Салтівській гілці метро. Через карантин з 20:00 17 березня харківська підземка не працює. Харків’янка Галина Матюшина працює у страховій компанії, чекає на маршрутку:

"Ми працюємо онлайн, але треба віддати угоди, взяти документи. Треба поїхати. На буквально пів годинки і назад додому. У перший день було неорганізовано, а зараз трохи краще. Навіть не трохи, а краще стало".

Усього від початку карантину поліція склала 111 протоколів щодо порушників карантину — йдеться здебільшого про власників непродовольчих торговельних об'єктів, які не припинили роботу.

URL оригинала: https://suspilne.media/21543-tizden-karantinu-ak-pracue-gromadskij-transport-u-harkovi/
Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус, Автобус

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.