Новости. У Харкові можуть ввести проїзд працівників критичної інфраструктури за перепустками

Суспільне UA, 26.03.2020.

У Харківській міськраді розглядають можливість введення спеціальних карток для проїзду у громадському транспорті для працівників комунальних підприємств та інших установ критичної інфраструктури в умовах карантину.

Про це на засіданні Міської комісії техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій 26 березня розповів заступник мера Харкова Харкова Євгеній Водовозов.

"Нам необхідно після затвердження переліку критичної інфраструктури, отримати від цих підприємств перелік осіб, які продовжують виконувати обов'язки в період надзвичайного стану або надзвичайного положення..., підготувати списки транспортних засобів підприємств, забезпечення засобами індивідуального захисту працівників. Ми підкреслюємо, якщо будуть введені дані обмеження, жодна людина не потрапить до громадського транспорту, який буде перевозити критичну інфраструктуру, без засобів індивідуального захисту", — сказав Водовозов.

Проїзд за спеціальними картками введуть, якщо буде оголошено надзвичайний стан.

"Перепустка буде індивідуальна, з QR-кодом, з прізвищем, іменем, по-батькові, назвою підприємства, це буде як бейдж, він буде перевірятися на вході до громадського транспорту кожен", — зазначив віцемер.

Передбачається, що перепустки пред'являтимуться разом з робочим посвідченням.

На цей момент громадський транспорт продовжує ходити, як і раніше — у наземному транспорті діє обмеження до 10 людей.

"Ми здійснюємо ці заходи для себе, при можливій наступній постанові Кабінету міністрів про введення надзвичайного стану... На сьогоднішній день все залишається так, як є на сьогоднішній день", — наголосив перший заступник мера Харкова Ігор Терехов.

25 березня в Україні оголосили надзвичайну ситуацію по всій країні.

URL оригинала: https://suspilne.media/22280-u-harkovi-mozut-vvesti-proizd-pracivnikiv-kriticnoi-infrastrukturi-za-perepustkami/
Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус, Автобус

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.