Новости. ДО 175-РІЧЧЯ ХАРКІВСЬКОЇ ПОЖЕЖНОЇ ОХОРОНИ

Газета "Харківський електротранспорт", 01.08.1998.

У жовтні 1998 року наше місто буде відзначати славний ювілей — 175-річчя Харківської пожежної охорони, її працівники усі ці роки гідно боролись з пожежами і загоряннями, вели і ведуть профілактичну роботу по їх запобіганню.

Верховною Радою України у 1993 році було прийнято спеціальний Закон «Про пожежну безпеку», у якому регламентується робота щодо попередження пожеж у нашій країні. На його основі на ХДКП «Міськелектротранс» створено відповідну службу. Активізовано діяльність пожежно-технічних комісій та добровільних пожежних дружин у депо і службах. Слід сказати, що на об'єктах підрозділів у поточному році не було загорянь і знижено їх кількість при роботі рухомого складу на лінії.

Підприємство також включилося у підготовку до святкування вищеназваного ювілею. Так, у Комінтернівському трамвайному депо випустили поїзд 5-го маршруту №№ 1531-1532, а на такий же маршрут тролейбусним депо №2 — машину № 800, відповідно оформивши їх до цієї дати. Працівники пожежної охорони звертаються до всіх електротранспортників з проханням дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки у побуті і на виробництві. Таким чином, ми сприятимемо зменшенню кількості нещасть, пов'язаних з вогнем у нашому місті. Це дозволить нам разом з пожежними гідно зустріти ювілей.

О. ЗУБЕНКО, начальник служби пожежної безпеки ХДКП «Міськелектротранс». А. ГРИГОРОВ, інспектор державного пожежного нагляду ОДПО-7 Комінтернівського району УДПО УМВС по Харківській області, ст. лейтенант внутрішньої служби.

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус
Единицы ПС:   ЗИУ-682 #800, Tatra-T6B5 #1531
Городские маршруты:   Тм5, Тб5

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.