Новости. Стрілці служби воєнізованої охорони філії «Південна залізниця» попередили крадіжку цінного обладнання

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 12.06.2020.

11 червня на Полтавщині під час проведення оперативних заходів стрілецька команда воєнізованої охорони на ст. Полтава-Південна запобігла спробі розкрадання цінного обладнання філії.

Так, о другій ночі 11 червня до приміщення одного із складських приміщень Полтавської дирекції залізничних перевезень регіональної філії «Південна залізниця» проникли сторонні особи. Прибувши на місце події, після спрацювання сигналізації, працівники служби воєнізованої охорони виявили, що на одному зі складів пошкоджені вхідні двері. У приміщенні складу перебували невідомі в масках, одягнені в камуфляжний одяг. Підозрювані спробували втекти, застосувавши зброю невстановленого зразка. Відповідно до нормативних документів, стрілець воєнізованої охорони здійснив попереджувальні постріли з відомчої табельної зброї. Та це не зупинило крадіїв і вони втекли.

На місце події прибув наряд патрульної поліції Полтавської області. Після огляду складського приміщення встановлено, що злочинці намагалися викрасти чотири блоки апаратури спецзв‘язку.

За фактами спроби крадіжки відкрито кримінальне провадження.

URL оригинала: http://pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=5266
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт, Происшествия

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.