Новости. Ремонт Балашівського мосту в Харкові: на якому етапі роботи

Суспільне UA, 15.07.2020.

Ремонт Балашівського мосту завершать не раніше весни. Точних строків у мерії не визначили, говорить речник міськради Юрій Сидоренко. Роботи почали 12 липня.

Дорогу реконструюють — робочі знімають старі трамвайні колії та засипають щебінь. Які роботи проводитимуть, речник мерії Юрій Сидоренко не відповів. Каже — це підготовка:

"Зараз там ведуться роботи перед мостом. Ближче до осені почнуться і на самому мості. І триватимуть попередньо до листопада. Потім перерва на зиму і навесні продовжимо".

Скільки коштуватиме ця реконструкція, Сидоренко також не відповідає.

Нині проїзд частиною вулиці Плеханівської та Балашівським мостом заборонений. Рух перекритий від Польової до проїзду Балашівського. Машини пустили в об'їзд. Водій Денис розповідає, що об'їжджає цей відрізок дороги через проспект Московський або Гагаріна:

"Залежно від того, куди потрібно. Одразу потрібно продумати маршрут і знати, де потрібно об'їхати. Це ж добре, що ремонтують. Звісно потрібно, звісно! Дороги не було".

Рух автівок організували сусідніми Польовою, Морозова провулком Чугуївським та проспектами Гагаріна та Московським. Змінив маршрут і трамвай №8, йдеться на сайті мерії. Коли відкриють проїзд — на сайті не вказали.

URL оригинала: https://suspilne.media/48353-remont-balasivskogo-mostu-v-harkovi-na-akomu-etapi-roboti/
Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Город и область
Улицы и площади:   вулиця Георгія Тарасенка

Комментарии

Юрик
20.07.2020 16:41
"Балашівський", идііти.

Просмотреть соответствующую тему на форуме.

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.