Новости. Поліція встановлює обставини конфлікту під час акції біля станції метро «Київська»

Національна поліція України, 20.07.2020.

Захід за участю близько 25 громадян розпочався 20 липня о 09:00. За дотриманням публічної безпеки та порядку слідкують 15 співробітників поліції.

Вранці 20 липня до Київського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Шевченка, 142-А, група невідомих проводить будівельні роботи, які, на думку заявника, порушують екологію та благоустрій.

За вказаною адресою виїжджали керівництво та слідчо-оперативна група районної поліції, які виявили на місці 2 екскаватори та 1 бульдозер.

Учасники акції розставили два намети, один з яких у подальшому зламала група осіб у кількості 7 чоловіків, віком від 20 до 46 років.

Поліцейські склали відносно порушників 7 адміністративних протоколів за ст. 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Близько 15:40 до Київського відділу поліції надійшло повідомлення з Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міськради щодо протиправних дій з боку невідомих осіб, які вчиняють перешкоди підряднику, блокують техніку та вчиняють інші протиправні дії.

Даний факт слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 206 (протидія законній господарській діяльності) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає від 3 до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від 2 до 4 років або без такого.

URL оригинала: https://hk.npu.gov.ua/news/xuliganstvo/policziya-vstanovlyuje-obstavini-konfliktu-pid-chas-akcziji-bilya-stancziji-metro-kijivska-onovleno/
Разделы по теме:
Рубрики:   Город и область
Улицы и площади:   Ювілейний проспект

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.