Новости. Незаконні перевезення: Кучер не задоволений начальником Укртрансбезпеки Харківщини

Суспільне UA, 24.07.2020.

Голова Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер пропонує звільнити начальника управління Укртрансбезпеки у регіоні Євгена Шатохіна. На думку Кучера, Шатохін не сприяв вирішенню ситуації з перевізником, який без документів обслуговує маршрути з Пісочина, Солоницівки та Люботина.

Про це Кучер заявив 24 липня на сесії Харківської облради.

"На сьогоднішній день, дійсно, перевозить пасажирів перевізник, який не має на це права. Разом з тим, перевізник, який стверджує, що має на це право, чомусь залишається в сторонці. Ми неодноразово направляли листи до правоохоронних органів і до Укртрансбезпеки. Власне, на цьому я і зупинюсь. Укртрансбезпеку очолює ваш колега, депутат обласної ради Шатохін. Я підняв питання. Він не реагує на те, що відбувається. І це питання є кричущим і критичним особисто для мене", — сказав Кучер.

На думку Кучера, Шатохін має залишити посаду.

"Я особисто не буду приховувати, що мною вже давно було подано документи на звільнення з даної посади. Тому що те, що відбувається з транспортом у нашому регіоні, воно, як правило, 90% негативне. І багато чого залежить саме від цього депутата обласної ради", — додав Кучер.

Вирішити питання можна тільки через суд, сказав директор Департаменту економіки і міжнародних відносин Антон Козлоков. За його словами, позов проти перевізника підготували, але ще не подали.

"По-іншому неможливо вирішити дане питання. Тому Департаментом економіки та міжнародних відносин було розроблено позов, подано до юридичного департаменту. Згідно з положенням про Департамент економіки й міжнародних відносин, у нього немає повноважень самостійно представляти свої інтереси у суді", — сказав Козлоков.

Через реорганізацію юридичний департамент позбавлений таких повноважень, уточнив Козлоков, тому позиватися має управління правового забезпечення.

За словами Козлокова, позов планують подати 27-28 липня.

Керівник Управління Укртрансбезпеки у Харківський області Євген Шатохін на телефонні дзвінки Суспільного не відповів.

URL оригинала: https://suspilne.media/50391-nezakonni-perevezenna-kucer-ne-zadovolenij-nacalnikom-ukrtransbezpeki-harkivsini/
Разделы по теме:
Рубрики:   Автобус
Пригородные маршруты:   №1502 Харків - Люботин, №1592 Харків - Пісочин (Мікрорайон "Мобіль"), №1168 Харків - Солоницівка
Перевозчики:   ООО "Укравтотранс Плюс"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.