Новости. Поїзд із найдовшим маршрутом Ужгород – Лисичанськ у 2020 році перевіз 461,5 тис. пасажирів

Офіційний сайт "Укрзалізниці", 22.01.2021.

У 2020 році поїздом № 45/46 Ужгород – Лисичанськ подорожували 461,5 тис. пасажирів. Цей поїзд не лише входить до п’ятірки найпопулярніших поїздів Укрзалізниці та єднає схід і захід України, а й є беззаперечним лідером за протяжністю свого маршруту. Сьогодні, 22 січня, у День Соборності України, як і зазвичай, поїзд відправиться з Ужгорода ввечері та прибуде до Лисичанська вже у неділю зранку.

Відстань між Ужгородом та Лисичанськом у 1653 км поїзд долає за 31 год. 15 хв. На своєму шляху він зупиняється на більш як 40 станціях. Серед них, зокрема, Мукачево, Свалява, Воловець, Лавочне, Славське, Львів, Дубно, Шепетівка, Новоград-Волинський, Малин, Ніжин, Бахмач, Конотоп, Суми, Харків, Куп’янськ, Сватове.

Поїзд курсує щоденно за зручним графіком, відправлення з Ужгорода о 21:00 та прибуття до Лисичанська о 04:15, зворотно з Лисичанська відправлення о 06:53 та прибуття до Ужгорода о 14:34.

Купуючи квитки на цей поїзд, пасажири можуть обрати для подорожі плацкартні, купейні або вагони СВ.

Квитки на поїзд можна придбати онлайн та в залізничних касах.

Нагадаємо, залізничне сполучення під час січневого локдауну повністю забезпечене. Укрзалізниця реалізує весь комплекс протиепідемічних заходів для безпеки пасажирів під час подорожей. Закликаємо пасажирів дотримуватися обов’язково маскового режиму під час подорожей та користуватися антисептиком. У разі порушення цих норм просимо звертатися до нашого контакт-центру: 0-800-503-111.

Як повідомлялося раніше, під час локдауну з 8 по 15 січня Укрзалізниця перевезла близько 1,2 млн пасажирів. Під час зимових свят поїздами Укрзалізниці подорожували понад 1,3 млн пасажирів.

URL оригинала: https://www.uz.gov.ua/press_center/up_to_date_topic/533353/
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.