Новости. У "червоній" зоні в Люботині обмежили роботу транспорту

Суспільне UA, 30.03.2021.

На території Люботинської територіальної громади з 30 березня діють обмеження "червоної" зони епіднебезпеки. З 10:00 до 16:00 міські автобусні маршрути не курсуватимуть.

Відповідне рішення ухвалили 29 березня на засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, підтвердив Суспільному голова Люботинської міської громади Леонід Лазуренко.

"Вранці та ввечері людей з далеких районів треба до роботи підвозити. Школярі сьогодні на канікулах, а людям дали можливість до 10-ї ранку дістатися до роботи, і з 16-ї — додому", — пояснив Лазуренко.

У громаді також заборонили роботу закладів громадського харчування (працювати вони можуть лише на доставку та на винос), роботу спортивних центрів та фітнес-залів, непродовольчих ринків, торговельно-розважальних центрів, приймати відвідувачів у закладах культури, проводити масові заходи.

Заборонено відвідування закладів освіти, крім здобувачів закладів дошкільної освіти, спеціальних закладів освіти та учнів 1-4 класів, а також тих, хто бере участь у заходах з оцінювання якості освіти.

Відео

URL оригинала: https://suspilne.media/118059-u-cervonij-zoni-v-lubotini-obmezili-robotu-transportu/
Разделы по теме:
Рубрики:   Автобус

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.