Новости. Борова у "червоній" зоні: роботу транспорту обмежили, школярі вчитимуться дистанційно

Суспільне UA, 01.04.2021.

На території Борівської територіальної громади з 1 квітня діють обмеження "червоної" зони епіднебезпеки. Внутрішніх рейсів між населеними пунктами громади не буде.

Відповідне рішення ухвалили 31 березня на засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомила Борівська селищна рада.

На території громади не курсуватиме транспорт між населеними пунктами, але автобуси у Харків, Ізюм та Куп'янськ ходитимуть за графіком.

У громаді заборонили роботу закладів громадського харчування, але дозволено працювати на доставку та на винос, непродовольчих ринків, торговельно-розважальних центрів, закладів культури, фітнес-центрів, спортзалів, басейнів, також заборонені масові заходи. Вводиться обмеження на планові госпіталізації.

Учні 1-11 класів продовжать дистанційне навчання, відвідування гуртків заборонене. Дошкільні навчальні заклади продовжують працювати.

Заборонено перебувати у громадських місцях без засобів індивідуального захисту.

Обмеження діятимуть до 14 квітня.

URL оригинала: https://suspilne.media/118557-borova-u-cervonij-zoni-robotu-transportu-obmezili-skolari-vcitimutsa-distancijno/
Разделы по теме:
Рубрики:   Автобус

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.