Новости. ЩОБ НЕ БУЛО ПРОСТОЇВ

Газета "Харківський електротранспорт", 29.01.1974.

(З виступу головного інженера служби шляху TOB. М. ПОЛЯКОВА)

Шляхове господарство велике. До нього входить 232 кілометри трамвайних ліній. Чимало спеціалістів шляхового господарства, робітників працюють тут. За минулий рік ними було проведено значну роботу по капітальному ремонту та реконструкції ліній. Так, зварено 6800 стиків.

Однак, з вини служби трапилося 103 сходи трамваїв. Причини різні: це недостатнє технічне керівництво, випадки низької Дисципліни, відсутність робочої сили. Негативний вплив мало й те, що робітники в основному займалися проведенням капітального ремонту та реконструкцією шляху і мало уваги надавали поточному огляду колії.

Визначальний рік п’ятирічки, завдання, поставлені перед нами партією та урядом про зростання продуктивності праці, використання резервів виробництва зобов’язують нас працювати так, щоб позбутися всіх цих недоліків. Перед нами стоїть завдання — зробити все для того, щоб поліпшити зварювання стиків. Ми в цьому році організуємо зварювальну колону з відрядно-преміальною оплатою і особистим клеймом на продукції, яка випускатиметься бригадами.

В нинішньому році нами заплановано провести ремонти колій на дільницях вул. Клочківської, Плехановської, на територіях депо.

Хочеться зробити докір управлінню механізації, яке недостатньо виділяє механізмів, автотранспорту, що негативно впливає на роботу шляховиків.

Для розвитку виробничої бази служби слід побудувати майстерні, побутовий корпус на другій дистанції.

Вся наша робота повинна спрямовуватись на поліпшення обслуговування населення транспортом і зв’язком, на скорочення витрат, нераціональних перевезень і простоїв транспортних засобів.

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.