Новости. Залізничники Південної магістралі закликають громадян бути вкрай уважними на об’єктах підвищеної небезпеки

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 28.05.2021.

Упродовж чотирьох місяців 2021 року в регіональній філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» внаслідок порушення правил безпеки на залізничному транспорті сталося 22 випадки травмування громадян, що майже на 30% більше, ніж за аналогічний період 2020 року. Травмування зі смертельними наслідками зазнали 11 осіб.

У січні–квітні цього року на залізничних об’єктах регіональної філії через власну необережність постраждали 21 стороння особа, 11 з них отримали смертельні травми. У порівнянні з таким же періодом 2020 року кількість випадків травмувань зросла на 5. Травмувань зі смертельними наслідками за 4 місяці 2021 року зазнали 11 чоловік, за аналогічний період минулого року – 9.

64% нещасних випадків зі сторонніми особами на залізниці трапилася на станціях, решта – на перегонах.

Найчастіше до трагедії призводять необачність, поспіх, невиправданий ризик та порушення Правил безпеки на залізничному транспорті.

Попри максимальну увагу запобіганню травматизму у регіональній філії «Південна залізниця» та зусилля залізничників з профілактично-роз’яснювальної роботи, що постійно ведеться фахівцями регіональної філії товариства, кількість випадків травмування громадян на об’єктах залізничної інфраструктури не зменшується.

Залізничники вкотре закликають громадян дотримуватися «Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України» й бути уважними в поїздах, на платформах, поблизу колій тощо для збереження життя та здоров’я.

URL оригинала: http://pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=5407
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт, Происшествия

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.