Новости. Третій дизель-поїзд серії ДПКр-3 виробництва КВБЗ вийшов на випробування

Офіційний сайт Крюківського вагонобудівного заводу, 28.05.2021.

На Крюківському вагонобудівному заводі завершено складання третього дизель-поїзда ДПКр-3-003 на замовлення Укрзалізниці. 27 травня він розпочав пробігові випробування на Південній залізниці. Відбулася перша тестова поїздка.

Традиційно у першому випробувальному рейсі нового крюківського дизеля взяли участь спеціалісти проєктно-конструкторського управління, працівники корпусу пасажирського вагонобудування, служби технічного сервісу. Випробування – це складний і чітко регламентований процес, в якому задіяні також фахівці служби якості, бюро охорони збереження власності, представники Укрзалізниці. Зокрема - машиністи, інспектор центру технічного аудиту Укрзализныци.

Відповідальною за пробігові випробування наказом голови правління була призначена начальник бюро технічного контролю в корпусі пасажирського вагонобудування управління якості продукції Наталія Свистун.

У ході пробігу здійснювалася перевірка усіх систем у русі, тривали пусконалагоджувальні роботи.

Нагадаємо, що контрактом 2018 року передбачено складання 6 дизель-поїздів нової серії ДПКр-3 для УЗ. Перший був переданий залізниці 27 грудня 2019 року. Він працював на маршрутах Kyiv Boryspil Express, станція ім. Т. Шевченка - Черкаси. А нині ДПКр-3 отримав номер 807/808, статус «Прикарпатський експрес» і маршрут сполучення Івано-Франківськ - Ківерці (через Львів і Луцьк).

Другий дизель-поїзд ДПКр-3-002 пройшов випробування у квітні поточного року і знаходиться на КВБЗ.

Другий і третій поїзди виготовлено за кошти ПАТ «КВБЗ». Питання фінансування їх закупівлі з боку Укрзалізниці поки що не вирішено.

Фото 1 | Фото 2 | Фото 3 | Фото 4 | Фото 5

URL оригинала: http://www.kvsz.com/index.php/ua/pres-sluzhba/item/2818-tretii-dyzel-poizd-serii-dpkr-3-vyrobnytstva-kvbz-vyishov-na-vyprobuvannia
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт
Модели ПС:   ДПКр-3
Единицы ПС:   ДПКр-3-003

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.